Velkommen tilbage fra sommerferie

  • 0
  • 1. august 2016

Vi håber I alle har nydt sommeren. I portalen er der sket mange nye spændende ting! Nu får du endnu flere spændende didaktiserede forløb, men også flere elementer, som viser de mange muligheder, du har med Alineas digitale læremidler.

For at give dig et overblik, har vi samlet de nyheder, som du som ny eller erfaren bruger kan få glæde af at vide.

Ny bruger
Først og fremmest velkommen til! Vi er glade for at du har valgt os, og glæder os til at vise dig alt det indhold, som vi har samlet på portalen. Har du spørgsmål til portalen, er du altid velkommen til at kontakte vores teknisk support på 36 91 70 00 og på support@alinea.dk. De sidder klar på telefonerne alle skoledage fra 10-15.

Årsplaner
Til hvert klassetrin har vi sammensat årsplaner lige til at bruge. Årsplanerne er vejledende og henter sit faglige udgangspunkt i vores digitale læremidler. Vi opfordrer til, at du selv supplerer med stof fra hylderne og tjekker portalerne, da vi løbende justerer årsplanerne.
Læs mere her

CampMat
1. august lancerede Alinea det nye digitale læremiddel, CampMat, som er udviklet til elever i 1.-3. klasse og er baseret på Knewtons markedsledende teknologier for adaptive læremidler. CampMat motiverer eleverne til træning i et levende og spændende univers. Læs mere her og få et gratis prøveabonnement

Bestil et prøveabonnement
Har du ikke adgang til vores portal? Så kan du prøve portalen gratis i en måned og få gode ideer til din undervisning ved at klikke her.

prøv-gratis-knap

Facebook
I kan også møde os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og andre relevante ting. Følg os her

Der er lukket for kommentarer.