5 tegn på, at du er #klartilcampmat

  • 0
  • 18. april 2017

1. Det faglige spænd blandt dine elever er stort. Du fokuserer ofte på den brede midtergruppe og savner tid til at hjælpe de svage og udfordre de dygtige.

CampMat analyserer elevens svar og tilpasser opgaverne til den enkelte elev. Eleverne bliver motiverede, fordi de hele tiden oplever at blive udfordret på et passende niveau, og du har tid til at gå i dialog med den enkelte. Nu er du ikke længere den, der deler opgaverne ud – du er den, der inspirerer til at overstige nye udfordringer.

2. Du er træt af at tildele ensartede opgaver, der fokuserer på udenadslære, og det er for tidskrævende at sammensætte varierede opgavesæt til hver enkelt elev.

Med Campmat får du et læremiddel, hvor træning er koblet med forståelse. Faglige begreber repræsenteres på flere måder og i forskellige situationer. Dine elever får derfor både konsolideret færdigheder og viden, og de udvikler gode strategier, som kan anvendes på tværs af emner.

3. Dine elever har svært ved at blive motiveret til at løse opgaver på egen hånd. De zapper rundt mellem opgaver og vælger ofte noget, de kan i forvejen.

Opgaverne i CampMat er varierede og udviklet til at lære eleven noget nyt. Nu er det ikke eleverne, der vælger, hvad de kan – eleverne viser CampMat, hvad de kan, og så viser CampMat eleverne, hvad de har forudsætninger for at kunne.

4. Du bliver ofte overrasket over stille elever, der pludselig viser, at de kan noget, du slet ikke havde forventet, og du vil gerne give dem endnu flere muligheder for succes.

Adaptiviteten i CampMat personliggør elevens møde med matematikken, så alle får mulighed for at indfri deres potentiale. Her handler det ikke om at turde sige noget på klassen eller påkalde sig din opmærksomhed – her kan eleven trygt vise, hvor dygtige de er.

5. Du er god til en-til-en-situationer, men det er svært at overføre det direkte til fælles gennemgange på klassen.

Det vigtigste ved et adaptivt læremiddel som CampMat er at frigive tid til den tætte kontakt til eleverne, hvor det er din ekspertise, der er afgørende for, at de kommer videre i deres læreproces.

 

Psst…vidste du at CampMat nu fås til både indskoling og mellemtrin…Prøv CampMat her

5tegn_campmat

Der er lukket for kommentarer.